Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Baker Hughes, a GE company (GE Inspection Technologies) predstavlja svetskog lidera u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Baker Huges, a GE company, posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

RVI Softver

Osim opreme, nudimo i softverske alate da olakšamo i povećamo produktivnost vizuelnog ispitivanja. Naš RVI NDT softverski program uključuje Rhythm® Visual, , vrhunsko rešenje za akviziciju slike, pregled i obradu podataka, Menu Directed Inspection (MDI) za vođeno ispitivanje i automatsko generisanje izveštaja, Inspection Manager za ponovno merenje na dobijenoj slici i View Remote za daljinsko upravljanje.

Brošura

Rhythm Visual (RVI)

Napredni alat za akviziciju slike, pregled i obradu podataka u industrijskoj endoskopiji.

Brošura

Menu Directed Inspection - NDT Software

Vodi operatere uređaja XLG3™ i XL Go™ VideoProbe® kroz proces ispitivanja I automatski generiše izveštaje.

Brošura

iView Remote - NDT Software

Omogućuje daljinsku kontrolu digitalnih I mehaničkih funkcija Ca-Zoom PTZ i VideoProbe sistema, kao i snimanje video zapisa i slika u memoriji računara I na prenosnim medijima.

Inspection Manager - NDT Softver

Inspection Manager je specijalno napravljen softver za pregled i ponovno merenje 3D Phase Measurement, StereoProbe Measurement, ShadowProbe Measurement i Comparison Measurement slika.