Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Automatizovano ispitivanje ultrazvukom

Waygate Technologies proizvodi Krautkrämer automatske ultrazvučne ispitne sisteme koji obezbeđuju kvalitet industrijskih kopmponenti prvoklasnih svetskih proizvođača. Za ispitivanja od cevi pod visokim pritiskom u naftnoj i gasnoj infrastrukturi do ispitivanja vazduhoplovnih struktura, na rasoplaganju stoje Krautkrämer sistemi koji pružaju najviši stepen pouzdanosti i brzine rada. Dobijeni podaci ispitivanja i prilagođena analiza ne odnose se samo na ocenu kvaliteta pojedinačne komponente, već služe i za eliminisanje defekata koji nastaju u prethodnim fazama proizvodnje.

Brošura
NOVO CHAT

Kompaktni sistem za ispitivanje šupljih osovina.

GRP

Sistem za ispitivanje bešavnih i ERW cevi sa stacionarnim sistemom sondi ili sa pokretnim sondama.

Brošura
SNUP-SP

Za ispitivanje zavarenog spoja i zone pod uticajem toplote stacionarnim ili pokretnim sondama SAW cevi pre ili posle hidrostatičkog testa.

Brošura
ROT

Ispitni sistem visoke brzine sa rotirajućim sondama za bešavne i ERW cevi.

Brošura
ROWA

Kompaktna ultrazvučna ispitna mašina za šipke i cevi.

Brošura
ERW-OFF

Za ispitivanje zavarenog spoja i zone pod uticajem toplote sa stacionarnim i pokretnim sondama na ERW cevima pre ili posle hidrostatičkog testa.

REP

Sistem za ispitivanje celog preseka krajeva bešavnih ili ERW cevi sa stacionarnim sondama.

Brošura
ERW-ON

Za ispitivanje zavarenog spoja i zone pod uticajem toplote sa stacionarnim i pokretnim sondama na ERW cevima pre ili posle hidrostatičkog testa.

Brošura
BPE

Sistem za ispitivanje traka za kalemove pre ili posle formiranja spiralnih SAW ili ERW cevi.

Sistem za ispitivanje ploča

Linijski sistem za ultrazvučno ispitivanje ploča.

RWP

RWP je ultrazvučni Phased Array ispitni sistem koji se koristi za ispitivanje transverzalnih prskotina na osovinama u radionici za održavanje.