Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Od 1948. godine ime FOERSTER je bilo sinonim za kvalitet i preciznost. Institut Dr. Foerster razvija i proizvodi opremu i sisteme za ispitivanje metalnih materijala bez razaranja, detekciju metala i ispitivanje magnetnih osobina materijala. Institut Dr. Foerster je tehnološki lider i kompetentni partner koji obezbeđuje rešenja korisnicima njegove opreme. Proizvodni program obuhvata opremu za ispitivanje poluproizvoda, komponenti, opremu za ispitivanje materijala i magnetnih svojstava.

Od 1937 i otkrića uticaja Zemljinog magnetnog polja na kalemove ispitne opreme, Foerster proizvodi ultra osetljive merne isntrumente za merenje poremećaja Zemljinog magnetnog polja usled prisustva feromagnetnih objekata. Foerster-ova oprema obezbeđuje pouzdanu detekciju feromagnetnih materijala kao što su čelik, gvožđe, nikl. Stoga, oprema firme Foerster može da se koristi za arheološka istraživanja, geografske studije i otkrivanje neeksplodiranih ubojnih sredstava.

Detekcija i bezbednost

Brošura
FEREX

Visokoosetljiva i precizna porodica proizvoda za detekciju feromagnetnih materijala

Brošura
FOERSER MULTICAT

Prikolica za brzu i preciznu detekciju na velikim površinama

Brošura
METEX

Veliki detektor za pronalaženje metalnih objekata na velikim dubinama

Brošura
MINEX 4.610

Detektor za pronalaženje veoma malih metalnih objekata koji se nalaze blizu površine - mina sa minimalnim sadržajem metala.