Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Sonde

Veliki izbor standardnih sondi i kalemova za sve uređaje za ispitivanje metodom vrtložnih struja. Na raspolaganju stoje i namenske ID sonde za ispitivanje cevi za korisnike iz oblasti naftne i gasne industrije, kablovi i adapter, kao i referentni blokovi koji obezbeđuju preciznost ispitivanja.

Sonde za ispitivanje cevi

Brz i pouzdan sistem za ispitivanje avionskih točkova.

Standardne sonde

Za površinske, podpovršinske prskotine, rupe za zakivke, avionske točkove i zavarene spojeve. Nudimo i sonde za merenje provodljivosti za ispitivanje ne-feritnih materijala, kalemova i šipki, žica kao i početne komplete sondi za različite aplikacije.