Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Video endoskopi

U mogućnosti smo da vam ponudimo visokokvalitetne i tehnološki napredne video endoskope, koji u potpunosti mogu da zadovolje sve ispitne zahteve. Naši videoendoskopi se odlikuju jednostavnom upotrebom i slikom ispitivanja neprevaziđenog kvaliteta. Intuitivna upotreba, patentirani džojstik, integrisani LCD ekran i veliki broj funkcija za merenje i rad sa slikom garantuju kvaliteno izvršavanje svakog ispitnog zadatka. Naši endoskopi su izdržljivi, izrađuju se u različitim prečnicima i dužinama, tako da se mogu koristiti za širok opseg industrijskih primena. Pored merenja stereo metodom, metodom senke i metodom poređenja, jedini na tržištu nudimo 3D metodu merenja.

Brošura

XL Detect i XL Detect +

Ekonomični video endoskopi namenjeni su za najrazličitija ispitivanja. Nude jednostavan rad, jasne slike i video zapise.

Brošura

Mentor Visual iQ+

Najnapredniji video endoskop na tržištu obezbeđuje Real3D merenja vrhunske preciznosti, upravljanje glasovnim komandama, automatizaciju radnog procesa za precizna i efikasna ispitivanja.

Brošura

Mentor Flex

Industrijski video endoskop napravljen za jednostavnu upotrebu u svakom okruženju. Glatko obavite svoja svakodnevna ispitivanja za delić dosadašnjeg vremena i cene.