Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Taylor Hobson je firma koja proizvodi ultrapreciznu kontaktnu opremu za kontaktno i beskontaktno ispitivanje karakteristika površina i oblika.
Da bi ostao tržišni lider u svom segmentu Taylor-Hobson značajno investira u istraživanje i razvoj i ima veliki protfolio intelektualne svojine kako u vidu patenata, tako i u vidu znanja koje je ugrađeno u njihove proizvode. Proizvodi Taylor-Hobson-a su široko korišćeni u razvoju i izradi tehnologija sledeće generacije, naročito na polju tehnologija u energetici, proizvodnji poluprovodnika, precizne optike.
Od malih prenosnih uređaja za merenje hrapavosti do visokotehnološke metrološke opreme, Taylor-Hobson može da ponudi rešenje za svaki industrijski zahtev.

Oprema za kontrolu profila površine i hrapavosti

PGI za optiku

Taylor Hobson nudi različite merne uređaje i softverska rešenja za ispitivanje optike visoke klase.

PGI za ležajeve

Taylor Hobson pomaže proizvođačima ležajeva da postignu ekstremno uske tolerancije, koje su potrebne za njihove zahtevne aplikacije.

Ultra-precizna serija PGI

Taylor Hobson nudi vrhunska rešenja za ispitivanje oblika površine, završne obrade i metroloških karakteristika u 3D verziji.

Precizni induktivni merači  

Proizvodi Form Talysurf Inductive su glavni referentni alat na tržištu za obradu površine, oblik i merenje 3D konture.

Intra

Form Talysurf Intra je pouzdani i robusni instrument za kontrolu završne obrade, idealan za “radioničke” uslove rada.

Prenosni uređaji Surtonic

Proizvodna linija prenosnih uređaja Surtronic je idealna za merenje hrapavosti na velikom broju komponenti, čak i u slučaju otežanog pristupa.