Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Baker Hughes, a GE company (GE Inspection Technologies) predstavlja svetskog lidera u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Baker Huges, a GE company, posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Pomoćna oprema

Da bi poboljšali iskorišćenost naše opreme za vizuelna ispitivanja, na raspolaganju Vam stoji pomoćna oprema. Napravljena da podrži različite aplikacije, ova oprema uključuje alate, monitore, adaptere Itd.

Periferni video uređaji

Dopunite vašu video inspekciju monitorima, uređajima za snimanje I ostalom pomoćnom opremom.

Električni alat za okretanje

Poboljšava efikasnost endoskopskog ispitivanja motora automatizovanjem procesa rotacije motora.

Pan Tilt Zoom kamere

Dopunite PTZ kamere nizom pomoćne opreme napravljene da podrži veliki broj aplikacija i optimizuje rezultate ispitivanja.

Brošura

Pomoćna oprema za XLG3 VideoProbe

Dopunite videoskop XLG3 VideoProbe nizom pomoćne opreme napravljene da podrži veliki broj aplikacija i optimizuje rezultate ispitivanja.