Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Boroskopi

Detektujte i najmanje neregularnosti u odlivcima, uverite se u strukturni integritet vazduhoplovnog motora ili nađite uzrok nepravilnog rada automobila-ništa nije problem za naše boroskope izuzetne jasnoće slike i visokoprecizne optike. Kruti boroskopi su izuzetno trajni zahvaljujući metalnoj konstrukciji napravljenoj da izdrži teške uslove industrijskog ispitivanja. Naši boroskopi uključuju konstrukcije sa obrtnom cevi, rotirajućom prizmom i specijalne minijaturne konstrukcije. Da bi povećali raznovrsnost upotrebe i performanse boroskopa, na raspolaganju Vam stoji čitav niz pomoćne opreme od okularskih adaptera, video adaptera, monitora, uređaja za snimanje, svetlosnih kablova i svetlosnih izvora

Mini boroskopi

Patententirani optički sistem koji obezbeđuje izvrstan kvalitet slike uz izuzenu toleranciju na savijanje.

Boroskopi sa rotacionom cevi

Obezbeđuju pogled 360º bez pomeranja tela boroskopa.

Boroskopi sa pokretnom prizmom (Swing Prism)

Omogućuju podešavanje pravca pogleda od 55º do 115º za panoramsko posmatranje posmatranje objekta koji zahteva dva ili tri konvencionalna modela uređaja.