Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Proceq je švajcarska firma osnovana 1954. godine i predstavlja vodećeg proizvođača opreme za mobilno ispitivanje tvrdoće. Proceqov istraživačko-razvojni tim stvara proizvode koji sadrže najnovije tehnologije i postavlja industrijske standarde u svojoj oblasti. Uređaji ovog proizvođača za merenje tvrdoće iz familije Equotip omogućuju ispitivanje skoro svakog objekta, poliranih delova i termički obrađenih površina. Merenje tvrdoće se vrši odskočnom metodom, Rockwell metodom i metodom kontaktne ultrazvučne impedanse. Robusni merači tvrdoće napravljeni u Švajcarskoj, omogućuju portabl merenja u laboratoriji, radionici, na postrojen jima i proizvodnim pogonima.

Oprema za mobilno ispitivanje tvrdoće

Brošura

Equotip 550 Leeb

Odskočni merač tvrdoće za prenosno merenje teških, velikih ili instaliranih delova. Koristi ceo opseg sondi za odskočno merenje tvrdoće: D / DC / DL / S / E / G /C .

Brošura

Equotip 550 Live Leeb D

Prvi uređaj na tržištu za prenosno merenje tvrdoće sa bežičnom vezom i deljenjem podataka u realnom vremenu i cloud podrškom. Ultra-portabl udarno telo Equotip Live D omogićuje merenje u skučenim prostorima.

Equotip 550 Portable Rockwell

Prenosni merač tvrdoće po Rockwell-u za takne, polirane i delove osetljive na ogrebotine. Odlikuje ga odlična osetljivost pri penetraciji od svega nekoliko mikrometara. Kao i ostali članovi familije Equotip 550 poseduje ekran osetljiv na dodir, kao i poboljšane softverske i analitičke funkcije.

Brošura

Equotip Piccolo/Bambino 2

Potpuno integrisani merač tvrdoće u kompaktnom i otpornom kućištu. Idealan za brza merenja na terenu. Equotip Piccolo 2 omogućuje transfer podataka na PC.